Zajíc na smetaně a víně
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
1800
kalorií
0.0g
cukrů
51.0g
tuků
306.0g
bílkovin
Příprava
Zadnú časť odležaného a očisteného zajaca prešpikujeme prúžkami údenej slaniny, na oleji opražíme pokrájanú a očistenú koreňovú zeleninu a cibuľu. Pridáme zajaca, soľ, mleté korenie a bobkový list. Za podlievania vodou upečieme v rúre. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zalejeme smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali múku, víno a citrónovú šťavu.Podávame s haluškami alebo s knedľou.
Tip k receptu
Zajac by mal byť mladý. Ak je starší musíme ho piecť dlhšie.
Jozef22. 09. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.