Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zajíc na smetaně a víně

Zajíc na smetaně a víně

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1800 kalorií 0.0g cukrů 51.0g tuků 306.0g bílkovin

Příprava

Zadnú časť odležaného a očisteného zajaca prešpikujeme prúžkami údenej slaniny, na oleji opražíme pokrájanú a očistenú koreňovú zeleninu a cibuľu. Pridáme zajaca, soľ, mleté korenie a bobkový list. Za podlievania vodou upečieme v rúre. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zalejeme smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali múku, víno a citrónovú šťavu.Podávame s haluškami alebo s knedľou.

Bulb Tip k receptu

Zajac by mal byť mladý. Ak je starší musíme ho piecť dlhšie.


Jozef

22. 09. 2010, Recept navštíven: 2500x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

04. 05. 2016, 10:20

Přidat komentář

Facebook komentáře