Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Květák v majonézové omáčce

Obtížnost Čas přípravy
35min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 55min
Nutriční hodnoty
80 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Květák omyjeme, rozebereme na růžičky, uvaříme v osolené vodě doměkka a necháme okapat a vychladit.
Majonézu smícháme s jogurtem, 3 stroužky utřeného česneku se solí, hořčicí a několika kapkami ocata dle chuti. Nakonec vmícháme jemně nakrájený kopr.

Na talíř dáme růžičky květáku a přelijeme zhotovenou omáčkou.


Přidat na Pinterest
Evík

19. 09. 2012, Recept navštíven: 971x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře