Kynuté koláče se sladkým zelím

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
20min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

1636 kalorií
0.0g cukrů
49.0g tuků
47.0g bílkovin


Příprava

Krystalový cukr necháme zkaramelizovat a přidáme nakrájené zelí, špetku soli, opražíme, podlijeme trochou vody a udusíme doměkka.
Z 1 lžíce cukru, mléka a droždí připravíme kvásek, který vypracujeme s moukou, se špetkou soli a vejcem na jemné těsto. Necháme vykynout, vyválíme, vykrojíme kolečka a každé naplníme vychlazenou náplní. Přeložíme na vymazaný plech, potřeme tukem, vidličkou koláčky propícháme a upečeme.
Můžeme udělat i jeden velký koláč na plech. Těsto přepůlíme, vyválíme plát, přendáme na vymazaný plech, na těsto rozetřeme náplň, přikryjeme druhým plátem, potřeme tukem, propícháme vidličkou a upečeme.

přidejte na:
uschi3

25. 04. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
super dobrá pochuťka

palino 08. 11. 2016, 20:28

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
osvedčený a oblubený recept

hanka 16. 11. 2016, 20:50

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
fajnove rožky

Svetlana 27. 12. 2016, 22:28

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborné kysnuté koláče s kapustou

katka16031 14. 02. 2017, 19:55

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborný recept

majka 22. 05. 2018, 20:29

Přidat komentář