Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kynutý tvarožník

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 50min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 1h 10min , porce

3450 kalorií, 0.0g cukrů, 61.0g tuků, 109.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Z mléka, trochy cukru a droždí připravíme kvásek. Mouku smícháme s vykynutým kváskem, přidáme špetku soli, změklé máslo, 1 vanilkový cukr, krystalový cukr a mléko dle potřeby. Těsto necháme vykynout, vyválíme, přeneseme na plech vymazaný tukem a potřeme švetkovou marmeládou. Tvaroh vyšleháme s citronovou kůrou, moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem a rozetřeme na těsto. Vrch můžeme posypat drobenkou. Upečeme v troubě, posypeme cukrem a podáváme.

uschi3

14. 05. 2010, Recept navštíven: 2204x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kynutý tvarožník

Kynutý tvarožník

Z mléka, trochy cukru a droždí připravíme kvásek. Mouku smícháme s vykynutým kváskem, přidáme špetku soli, ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kynutý tvarožník Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře