Kynutý tvarožník
Obtížnost
Čas přípravy
50min
Čas vaření
20min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
3450
kalorií
0.0g
cukrů
61.0g
tuků
109.0g
bílkovin
Příprava
Z mléka, trochy cukru a droždí připravíme kvásek. Mouku smícháme s vykynutým kváskem, přidáme špetku soli, změklé máslo, 1 vanilkový cukr, krystalový cukr a mléko dle potřeby. Těsto necháme vykynout, vyválíme, přeneseme na plech vymazaný tukem a potřeme švetkovou marmeládou. Tvaroh vyšleháme s citronovou kůrou, moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem a rozetřeme na těsto. Vrch můžeme posypat drobenkou. Upečeme v troubě, posypeme cukrem a podáváme.
uschi315. 05. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.