Chybí obrázek

Labužnická rybička

Obtížnost

Čas přípravy

40min
Čas vaření
15min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

3168 kalorií
0.0g cukrů
285.0g tuků
148.0g bílkovin


Příprava

Nejprve nastrouháme cibuli (nebo ji pokrájíme velmi najemno) a smícháme ji se sójovou omáčkou, cukrem, moukou, sherry a vejcem, přidáme také špetku soli. Rybu nakrájíme na porce, které obalíme v připravené směsi. Poté je obalíme ještě jednou, tentokrát ve strouhaných oříšcích. Na závěr na každou porci ryby položíme plátek šunky, vše přehneme a sepneme jehlou nebo špejlí. Takto připravené porce ryby opečeme na oleji. Podáváme s vařeným nebo opečeným bramborem, bramborovými medailemi, s bramborovou kaší, ale mohou to být i těstoviny, dušená zelenina apod.

Tip k receptu

Hotové porce můžeme také podávat s dijonaisou.

přidejte na:
Ajaja

21. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi dobrý recept

02. 10. 2016, 16:32

Přidat komentář
Chybí obrázek
Ajajo, líbí se mi Tvůj recept. Dělala jsi už tuhle rybu? Jen mě zajímá, jestli se ty oříšky při smažení moc nepřipálí, aby byla ryba propečená, tak je to přece jen na ty oříšky delší doba smažení. Ráda bych to vyzkoušela, tak abych něco nezkazila.

Angel 666 25. 01. 2010, 15:42

Ajaja
Nemusíš mít strach, protože ryba je velmi rychle hotová - té stačí pár minut. Takže to chce koukat, jakou barvu ty oříšky mají a nenechat je moc ztmavnout. Ostatně můžeš ji pak vyskládat na pekáček a dát do vyhřáté trouby, dojdou... Ale zatím jsem ji nespálila.

Ajaja 25. 01. 2010, 21:24

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.