Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Labužnická rybička

Labužnická rybička

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 55min
Nutriční hodnoty
3168 kalorií 0.0g cukrů 285.0g tuků 148.0g bílkovin

Příprava

Nejprve nastrouháme cibuli (nebo ji pokrájíme velmi najemno) a smícháme ji se sójovou omáčkou, cukrem, moukou, sherry a vejcem, přidáme také špetku soli. Rybu nakrájíme na porce, které obalíme v připravené směsi. Poté je obalíme ještě jednou, tentokrát ve strouhaných oříšcích. Na závěr na každou porci ryby položíme plátek šunky, vše přehneme a sepneme jehlou nebo špejlí. Takto připravené porce ryby opečeme na oleji. Podáváme s vařeným nebo opečeným bramborem, bramborovými medailemi, s bramborovou kaší, ale mohou to být i těstoviny, dušená zelenina apod.

Bulb Tip k receptu

Hotové porce můžeme také podávat s dijonaisou.


Ajaja

21. 01. 2010, Recept navštíven: 1583x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept

02. 10. 2016, 16:32

Přidat komentář
Angel 666
Ajajo, líbí se mi Tvůj recept. Dělala jsi už tuhle rybu? Jen mě zajímá, jestli se ty oříšky při smažení moc nepřipálí, aby byla ryba propečená, tak je to přece jen na ty oříšky delší doba smažení. Ráda bych to vyzkoušela, tak abych něco nezkazila.

Angel 666 25. 01. 2010, 15:42

Ajaja
Nemusíš mít strach, protože ryba je velmi rychle hotová - té stačí pár minut. Takže to chce koukat, jakou barvu ty oříšky mají a nenechat je moc ztmavnout. Ostatně můžeš ji pak vyskládat na pekáček a dát do vyhřáté trouby, dojdou... Ale zatím jsem ji nespálila.

Ajaja 25. 01. 2010, 21:24

Facebook komentáře