Labužnická rybička
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
15min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
3168
kalorií
0.0g
cukrů
285.0g
tuků
148.0g
bílkovin
Příprava
Nejprve nastrouháme cibuli (nebo ji pokrájíme velmi najemno) a smícháme ji se sójovou omáčkou, cukrem, moukou, sherry a vejcem, přidáme také špetku soli. Rybu nakrájíme na porce, které obalíme v připravené směsi. Poté je obalíme ještě jednou, tentokrát ve strouhaných oříšcích. Na závěr na každou porci ryby položíme plátek šunky, vše přehneme a sepneme jehlou nebo špejlí. Takto připravené porce ryby opečeme na oleji. Podáváme s vařeným nebo opečeným bramborem, bramborovými medailemi, s bramborovou kaší, ale mohou to být i těstoviny, dušená zelenina apod.
Tip k receptu
Hotové porce můžeme také podávat s dijonaisou.
Ajaja21. 01. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.