Chybějící obrázek

Labužnická rybička

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

40min
Čas vaření
15min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

3168 kalorií
0.0g cukrů
285.0g tuků
148.0g bílkovin


Příprava

Nejprve nastrouháme cibuli (nebo ji pokrájíme velmi najemno) a smícháme ji se sójovou omáčkou, cukrem, moukou, sherry a vejcem, přidáme také špetku soli. Rybu nakrájíme na porce, které obalíme v připravené směsi. Poté je obalíme ještě jednou, tentokrát ve strouhaných oříšcích. Na závěr na každou porci ryby položíme plátek šunky, vše přehneme a sepneme jehlou nebo špejlí. Takto připravené porce ryby opečeme na oleji. Podáváme s vařeným nebo opečeným bramborem, bramborovými medailemi, s bramborovou kaší, ale mohou to být i těstoviny, dušená zelenina apod.

Tip k receptu

Hotové porce můžeme také podávat s dijonaisou.

přidejte na:
Ajaja

21. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý recept
Svetlana 02. 10. 2016, 18:32