Lahodné uzené maso
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
3018
kalorií
0.0g
cukrů
288.0g
tuků
113.0g
bílkovin
Příprava
V misce si smícháme med a hořčici a touto směsí potřeme uzené maso. Na rozpáleném oleji maso ze všech stran opečeme. Přidáme k masu oloupané cibulky, pepř, bujon, víno a dusíme. Občas během dušení maso obrátíme. Poté maso vyjmeme a nakrájíme na plátky. Rajčatový protlak promícháme s paprikou a majoránkou a přidáme ke šťávě z masa a povaříme. Maso podáváme s brambory a se zelím, přelité šťávou.
Evík02. 11. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.