Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Lahodné uzené maso

Lahodné uzené maso

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
3018 kalorií 0.0g cukrů 288.0g tuků 113.0g bílkovin

Příprava

V misce si smícháme med a hořčici a touto směsí potřeme uzené maso. Na rozpáleném oleji maso ze všech stran opečeme. Přidáme k masu oloupané cibulky, pepř, bujon, víno a dusíme. Občas během dušení maso obrátíme. Poté maso vyjmeme a nakrájíme na plátky. Rajčatový protlak promícháme s paprikou a majoránkou a přidáme ke šťávě z masa a povaříme. Maso podáváme s brambory a se zelím, přelité šťávou.


Evík

02. 11. 2012, Recept navštíven: 1188x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře