Lahodné uzené maso

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

3018 kalorií
0.0g cukrů
288.0g tuků
113.0g bílkovin


Příprava

V misce si smícháme med a hořčici a touto směsí potřeme uzené maso. Na rozpáleném oleji maso ze všech stran opečeme. Přidáme k masu oloupané cibulky, pepř, bujon, víno a dusíme. Občas během dušení maso obrátíme. Poté maso vyjmeme a nakrájíme na plátky. Rajčatový protlak promícháme s paprikou a majoránkou a přidáme ke šťávě z masa a povaříme. Maso podáváme s brambory a se zelím, přelité šťávou.

přidejte na:
Evík

02. 11. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo lahodné udené masko

dušanka 18. 06. 2019, 09:43

Přidat komentář