Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Lahodné uzené maso

Lahodné uzené maso
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

3018 kalorií, 0.0g cukrů, 288.0g tuků, 113.0g bílkovin

Příprava

V misce si smícháme med a hořčici a touto směsí potřeme uzené maso. Na rozpáleném oleji maso ze všech stran opečeme. Přidáme k masu oloupané cibulky, pepř, bujon, víno a dusíme. Občas během dušení maso obrátíme. Poté maso vyjmeme a nakrájíme na plátky. Rajčatový protlak promícháme s paprikou a majoránkou a přidáme ke šťávě z masa a povaříme. Maso podáváme s brambory a se zelím, přelité šťávou.

Evík

02. 11. 2012, Recept navštíven: 1066x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Lahodné uzené maso

Lahodné uzené maso

V misce si smícháme med a hořčici a touto směsí potřeme uzené maso. Na rozpáleném oleji maso ze všech stran...

Zobrazit všechny podobné recepty k Lahodné uzené maso Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře