Lehký salát ze sterilovaného zelí
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
0min
Celkový čas
10min
Porce
Nutriční hodnoty
284
kalorií
0.0g
cukrů
15.0g
tuků
22.0g
bílkovin
Příprava
Sterilované zelí slijeme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do mísy, přidáme na kolečka nakrájenou jarní cibulku, na drobno nakrájenou šunku, kapii a konzervu hrášku (bez nálevu). Osolíme, opepříme a vmícháme tatarku nebo jogurt ( jen aby se salát spojil – nesmí plavat). Necháme vychladit a podáváme s pečivem jako lehkou svačinku nebo večeři.
Tip k receptu
Kdo má rád, může vmíchat i zelenou petrželku nebo pažitku.
Jana Smidži02. 05. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.