Maďarská žampionová polévka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

472 kalorií
0.0g cukrů
39.0g tuků
9.0g bílkovin


Příprava

Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Do hrnce dáme máslo a žampiony podusíme, přidáme lžíci mouky, osolíme, opepříme a přidáme feferonku. Zalijeme asi 1 l vody a zvolna vaříme. Po 20 minutách odstavíme a vlijeme smetanu. Můžeme dochutit bujónem. Kdo má rád hustší polévky, může do smetany přidat trochu mouky.

přidejte na:
linkinkatka

18. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborná polievka, chutná

majka 17. 08. 2016, 19:24

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo výborná polievka

palino 06. 09. 2016, 14:00

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
výborná polievka

katka16031 17. 10. 2016, 16:31

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Polévku ze žampiónů vařím úplně stejně, jen bez té feferonky. Dneska jsem zkusila kousek přidat, je to zajímavé ozvláštnění. Dovolím si přidat foto :o).

Angel 666 24. 03. 2010, 13:18