Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Maďarská žampionová polévka

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
472 kalorií 0.0g cukrů 39.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Do hrnce dáme máslo a žampiony podusíme, přidáme lžíci mouky, osolíme, opepříme a přidáme feferonku. Zalijeme asi 1 l vody a zvolna vaříme. Po 20 minutách odstavíme a vlijeme smetanu. Můžeme dochutit bujónem. Kdo má rád hustší polévky, může do smetany přidat trochu mouky.


Přidat na Pinterest
linkinkatka

18. 11. 2009, Recept navštíven: 3301x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná polievka, chutná

17. 08. 2016, 19:24

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo výborná polievka

06. 09. 2016, 14:00

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborná polievka

17. 10. 2016, 16:31

Přidat komentář
Angel 666
Polévku ze žampiónů vařím úplně stejně, jen bez té feferonky. Dneska jsem zkusila kousek přidat, je to zajímavé ozvláštnění. Dovolím si přidat foto :o).

Angel 666 24. 03. 2010, 13:18

Facebook komentáře