Maďarská žampionová polévka
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
472
kalorií
0.0g
cukrů
39.0g
tuků
9.0g
bílkovin
Příprava
Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Do hrnce dáme máslo a žampiony podusíme, přidáme lžíci mouky, osolíme, opepříme a přidáme feferonku. Zalijeme asi 1 l vody a zvolna vaříme. Po 20 minutách odstavíme a vlijeme smetanu. Můžeme dochutit bujónem. Kdo má rád hustší polévky, může do smetany přidat trochu mouky.
linkinkatka18. 11. 2009
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
majka 17. 08. 2016, 19:24

palino 06. 09. 2016, 14:00

katka16031 17. 10. 2016, 16:31
Komentáře
Přidat komentář© 2021, Railsformers, s.r.o.
Angel 666 24. 03. 2010, 13:18