Makrela na dijonské hořčici ma bílém víně
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
88
kalorií
0.0g
cukrů
7.0g
tuků
4.0g
bílkovin
Příprava
Pekáček vymažeme nebo vystříkáme olejem a na dno rozprostřeme cibuli nakrájenou na půlkolečka.
Ryby očistíme, lehce osolíme, každé makrele vložíme do bříška snítku petrželky a rybky narovnáme do pekáčku na cibuli.
Smícháme hořčici s vínem, přidáme sůl, pepř a vzniklou zálivkou makrely přelijeme. Pekáček vložíme do trouby a při střední teplotě pečeme asi 30 minut. Během pečení ryby jednou opatrně otočíme.
Podáváme s bramborem nebo bramborovými kroketami a zeleninovým salátem a sklenkou bílého vína.
07. 01. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.