Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Makrela na dijonské hořčici ma bílém víně

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
88 kalorií 0.0g cukrů 7.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Pekáček vymažeme nebo vystříkáme olejem a na dno rozprostřeme cibuli nakrájenou na půlkolečka.
Ryby očistíme, lehce osolíme, každé makrele vložíme do bříška snítku petrželky a rybky narovnáme do pekáčku na cibuli.
Smícháme hořčici s vínem, přidáme sůl, pepř a vzniklou zálivkou makrely přelijeme. Pekáček vložíme do trouby a při střední teplotě pečeme asi 30 minut. Během pečení ryby jednou opatrně otočíme.
Podáváme s bramborem nebo bramborovými kroketami a zeleninovým salátem a sklenkou bílého vína.


Přidat na Pinterest
Angel 666

07. 01. 2012, Recept navštíven: 2818x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

16. 04. 2016, 17:59

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšala som takto urobenu makrelu a bolo to jedinečné

09. 03. 2017, 21:02

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept s makrelou

20. 03. 2017, 18:20

Přidat komentář

Facebook komentáře