Makrela na dijonské hořčici ma bílém víně

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

88 kalorií
0.0g cukrů
7.0g tuků
4.0g bílkovin


Příprava

Pekáček vymažeme nebo vystříkáme olejem a na dno rozprostřeme cibuli nakrájenou na půlkolečka.
Ryby očistíme, lehce osolíme, každé makrele vložíme do bříška snítku petrželky a rybky narovnáme do pekáčku na cibuli.
Smícháme hořčici s vínem, přidáme sůl, pepř a vzniklou zálivkou makrely přelijeme. Pekáček vložíme do trouby a při střední teplotě pečeme asi 30 minut. Během pečení ryby jednou opatrně otočíme.
Podáváme s bramborem nebo bramborovými kroketami a zeleninovým salátem a sklenkou bílého vína.

přidejte na:
Chybějící obrázek
Angel 666

07. 01. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutný recept

katka16031 16. 04. 2016, 17:59

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšala som takto urobenu makrelu a bolo to jedinečné

majka 09. 03. 2017, 21:02

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný recept s makrelou

dušanka 20. 03. 2017, 18:20

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi chutne urobená makrela

hanka 29. 09. 2017, 19:22

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.