Marinovaná vepřová pečeně s vůní šalvěje
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
273
kalorií
6.0g
cukrů
16.0g
tuků
17.0g
bílkovin
Příprava
Plátky vepřové pečeně naklepeme, osolíme a nařízneme okraje. Pak je naložíme do marinády, kterou si připravíme smícháním oleje, pepře, sójové omáčky, worcesterové omáčky, garam masaly a posekaných lístků šalvěje. Marinujeme alespoň 2 hodiny (lépe déle). Potom si na pánvi rozpálíme dvě lžíce oleje, maso opečeme z jedné strany, otočíme a posypeme nakrájenou cibulí a česnekem. Přilijeme marinádu, a hořčici smíchanou s kečupem. Dusíme pod poklicí do změknutí masa. Podle potřeby podléváme vodou.
Tip k receptu
Jako příloha se hodí různě upravené brambory a zeleninová obloha.
Jana Smidži12. 10. 2015
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.