Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Marinovaná vepřová pečeně s vůní šalvěje

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 5min , porce

273 kalorií, 6.0g cukrů, 16.0g tuků, 17.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Plátky vepřové pečeně naklepeme, osolíme a nařízneme okraje. Pak je naložíme do marinády, kterou si připravíme smícháním oleje, pepře, sójové omáčky, worcesterové omáčky, garam masaly a posekaných lístků šalvěje. Marinujeme alespoň 2 hodiny (lépe déle). Potom si na pánvi rozpálíme dvě lžíce oleje, maso opečeme z jedné strany, otočíme a posypeme nakrájenou cibulí a česnekem. Přilijeme marinádu, a hořčici smíchanou s kečupem. Dusíme pod poklicí do změknutí masa. Podle potřeby podléváme vodou.

Bulb Tip k receptu

Jako příloha se hodí různě upravené brambory a zeleninová obloha.

Jana Smidži

12. 10. 2015, Recept navštíven: 854x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Marinovaná krkovice

Marinovaná krkovice

Maso naporcujeme na 4 vyšší plátky po 150 g. Připravíme si marinádu z oleje, koření, utřeného česneku. Maso...

Marinovaná hlíva v těstíčku s pažitkovým dipem

Marinovaná hlíva v těstíčku s pažitkovým dipem

Trs hlívy rozkrájíme na jednotlivé plodnice a očistíme je. Připravíme si marinádu: Olivový olej smícháme ...

Marinovaná štika se slaninkou

Marinovaná štika se slaninkou

Štiku omyjeme, osušíme a ze změklého másla a koření vytvoříme polotuhou marinádu, kterou štiku potřeme ze v...

Krkovička namarinovaná v česneku a citrónové šťávě

Krkovička namarinovaná v česneku a citrónové šťávě

Česnek očistíme a prolisujeme. Rozmícháme ho v trošce oleje smíchaném s citrónovou šťávou. Touto marinádou ...

Marinovaná hovězí žebra

Marinovaná hovězí žebra

Vybereme si nějaká masitá žebra a na 1-2 dny je naložíme do marinády smíchané ze všech ingrediencí. Žebra v...

Zobrazit všechny podobné recepty k Marinovaná vepřová pečeně s vůní šalvěje Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne urobene

12. 10. 2015, 10:48

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre šťavnate masko

12. 10. 2015, 11:09

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné mäsko

13. 10. 2015, 20:08

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne urobená pečeň

14. 10. 2015, 10:39

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodná pečeň

15. 10. 2015, 20:07

volf.jindrich
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Super

10. 07. 2016, 11:39

Přidat komentář

Facebook komentáře