Marinovaná vepřová pečeně s vůní šalvěje
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Plátky vepřové pečeně naklepeme, osolíme a nařízneme okraje. Pak je naložíme do marinády, kterou si připravíme smícháním oleje, pepře, sójové omáčky, worcesterové omáčky, garam masaly a posekaných lístků šalvěje. Marinujeme alespoň 2 hodiny (lépe déle). Potom si na pánvi rozpálíme dvě lžíce oleje, maso opečeme z jedné strany, otočíme a posypeme nakrájenou cibulí a česnekem. Přilijeme marinádu, a hořčici smíchanou s kečupem. Dusíme pod poklicí do změknutí masa. Podle potřeby podléváme vodou.
Tip k receptu
Jako příloha se hodí různě upravené brambory a zeleninová obloha.
Jana Smidži12. 10. 2015
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 12. 10. 2015, 10:48

hanka 12. 10. 2015, 11:09

katka16031 13. 10. 2015, 20:08

palino 14. 10. 2015, 10:39

majka 15. 10. 2015, 20:07

volf.jindrich 10. 07. 2016, 11:39