Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Marinovaná vepřová pečeně s vůní šalvěje

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
273 kalorií 6.0g cukrů 16.0g tuků 17.0g bílkovin

Příprava

Plátky vepřové pečeně naklepeme, osolíme a nařízneme okraje. Pak je naložíme do marinády, kterou si připravíme smícháním oleje, pepře, sójové omáčky, worcesterové omáčky, garam masaly a posekaných lístků šalvěje. Marinujeme alespoň 2 hodiny (lépe déle). Potom si na pánvi rozpálíme dvě lžíce oleje, maso opečeme z jedné strany, otočíme a posypeme nakrájenou cibulí a česnekem. Přilijeme marinádu, a hořčici smíchanou s kečupem. Dusíme pod poklicí do změknutí masa. Podle potřeby podléváme vodou.

Bulb Tip k receptu

Jako příloha se hodí různě upravené brambory a zeleninová obloha.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

12. 10. 2015, Recept navštíven: 1024x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne urobene

12. 10. 2015, 10:48

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre šťavnate masko

12. 10. 2015, 11:09

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné mäsko

13. 10. 2015, 20:08

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne urobená pečeň

14. 10. 2015, 10:39

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodná pečeň

15. 10. 2015, 20:07

volf.jindrich
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Super

10. 07. 2016, 11:39

Přidat komentář

Facebook komentáře