Marinovaná vepřová pečeně s vůní šalvěje

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

273 kalorií
6.0g cukrů
16.0g tuků
17.0g bílkovin


Příprava

Plátky vepřové pečeně naklepeme, osolíme a nařízneme okraje. Pak je naložíme do marinády, kterou si připravíme smícháním oleje, pepře, sójové omáčky, worcesterové omáčky, garam masaly a posekaných lístků šalvěje. Marinujeme alespoň 2 hodiny (lépe déle). Potom si na pánvi rozpálíme dvě lžíce oleje, maso opečeme z jedné strany, otočíme a posypeme nakrájenou cibulí a česnekem. Přilijeme marinádu, a hořčici smíchanou s kečupem. Dusíme pod poklicí do změknutí masa. Podle potřeby podléváme vodou.

Tip k receptu

Jako příloha se hodí různě upravené brambory a zeleninová obloha.

přidejte na:
Jana Smidži

12. 10. 2015

Podobné recepty


Přidat recenzi
Svetlana
vyborne urobene

12. 10. 2015, 10:48

hanka
dobre šťavnate masko

12. 10. 2015, 11:09

katka16031
vyborné mäsko

13. 10. 2015, 20:08

palino
vyborne urobená pečeň

14. 10. 2015, 10:39

majka
lahodná pečeň

15. 10. 2015, 20:07

volf.jindrich
Super

10. 07. 2016, 11:39

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.