Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Marokánky podle Verči

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 30min , porce

710 kalorií, 0.0g cukrů, 12.0g tuků, 1.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Dle chuti nakrájíme ořechy, datle, mandle, kandované ovoce, ..., přidáme mléko, máslo, mouku a dle chuti cukr a všechno důkladně promícháme. Hmota by měla být hustší. Je-li řídká, přidáme solamyl (nebo pudink).
Pečeme hromádky nebo placičky, které po upečení namáčíme v čokoládě.

veka

15. 11. 2009, Recept navštíven: 2564x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Marokánky podle Verči

Marokánky podle Verči

Dle chuti nakrájíme ořechy, datle, mandle, kandované ovoce, ..., přidáme mléko, máslo, mouku a dle chuti c...

Zobrazit všechny podobné recepty k Marokánky podle Verči Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Také děláme jen se smetanou, jsou moc dobré.

07. 10. 2012, 11:59

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vyborný recept

09. 05. 2016, 10:33

Přidat komentář
Roxana
Zkusím, své recety jsem ztratila,..ale myslím, že jem dávala místo mléka smetanu, proto možná jsem nemusela zahušťovat.

Roxana 17. 11. 2009, 20:11

veka
Ano, se smetanou jsem to taky slyšela

veka 30. 12. 2009, 21:24

Hanca333
jojo se smetanou je to hustší, a s pomerančovou a citronovou kůrou jsme to taky dělávali...ňam...

Hanca333 01. 02. 2010, 14:50

veerac
Také už jsem je dělala se šlehačkou a mouka tam přišla také.

veerac 04. 02. 2010, 23:34

Hanca333
No to je jasný, hustší jsou lepší, neroztékají se pak

Hanca333 05. 02. 2010, 07:14

veerac
Solamyl ani pudinkový prášek jsem ještě nikdy nezkoušela přidat.

veerac 05. 02. 2010, 09:52

Hanca333
Ani bych to nezkoušela, radši tu mouku

Hanca333 05. 02. 2010, 09:58

Roxana
Dost mouku nehrazuju, ale tady bych to neriskla. Možná bych se divila, ale nějak se mi to nehodí.

Roxana 05. 02. 2010, 11:36

Facebook komentáře