Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Marokánky podle Verči

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 30min
Nutriční hodnoty
710 kalorií 0.0g cukrů 12.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Dle chuti nakrájíme ořechy, datle, mandle, kandované ovoce, ..., přidáme mléko, máslo, mouku a dle chuti cukr a všechno důkladně promícháme. Hmota by měla být hustší. Je-li řídká, přidáme solamyl (nebo pudink).
Pečeme hromádky nebo placičky, které po upečení namáčíme v čokoládě.


Přidat na Pinterest
veka

15. 11. 2009, Recept navštíven: 2722x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Také děláme jen se smetanou, jsou moc dobré.

07. 10. 2012, 11:59

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vyborný recept

09. 05. 2016, 10:33

Přidat komentář
Roxana
Zkusím, své recety jsem ztratila,..ale myslím, že jem dávala místo mléka smetanu, proto možná jsem nemusela zahušťovat.

Roxana 17. 11. 2009, 20:11

veka
Ano, se smetanou jsem to taky slyšela

veka 30. 12. 2009, 21:24

Hanca333
jojo se smetanou je to hustší, a s pomerančovou a citronovou kůrou jsme to taky dělávali...ňam...

Hanca333 01. 02. 2010, 14:50

veerac
Také už jsem je dělala se šlehačkou a mouka tam přišla také.

veerac 04. 02. 2010, 23:34

Hanca333
No to je jasný, hustší jsou lepší, neroztékají se pak

Hanca333 05. 02. 2010, 07:14

veerac
Solamyl ani pudinkový prášek jsem ještě nikdy nezkoušela přidat.

veerac 05. 02. 2010, 09:52

Hanca333
Ani bych to nezkoušela, radši tu mouku

Hanca333 05. 02. 2010, 09:58

Roxana
Dost mouku nehrazuju, ale tady bych to neriskla. Možná bych se divila, ale nějak se mi to nehodí.

Roxana 05. 02. 2010, 11:36

Facebook komentáře