Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Masové bochánky

Masové bochánky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 25min , porce

1452 kalorií, 7.0g cukrů, 88.0g tuků, 60.0g bílkovin

Příprava

Nadrobno nakrájené zelí promícháme s mletým masem, sójovou omáčkou a kořením a podle potřeby dosolíme. Z listového těsta uděláme malé placičky, které naplníme připravenou náplní, uděláme bochánky a na plechu je pečeme cca 45 minut, při 210 °C.

Beruska64

30. 11. 2009, Recept navštíven: 1794x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Masové bochánky

Masové bochánky

Nadrobno nakrájené zelí promícháme s mletým masem, sójovou omáčkou a kořením a podle potřeby dosolíme. Z li...

Zobrazit všechny podobné recepty k Masové bochánky Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
tepito
Nemělo by se zelí napřed trochu povařit?Nebude moc tvrdé?

tepito 16. 12. 2009, 11:39

Angel 666
Já myslím, že když je zelí nadrobno a peče se to 45 minut, tak by neměl být problém :o).

Angel 666 18. 01. 2010, 07:14

Roxana
Já zelí, ráda nemaje, bych ho asi lehce převařila, aby nebylo tak cítit a nedej bože tvrdší. Připomíná mi to silně kapustové karbanátky, ty zbožňuji.

Roxana 18. 01. 2010, 10:58

Facebook komentáře