Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Masové bochánky

Masové bochánky

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 25min
Nutriční hodnoty
1452 kalorií 7.0g cukrů 88.0g tuků 60.0g bílkovin

Příprava

Nadrobno nakrájené zelí promícháme s mletým masem, sójovou omáčkou a kořením a podle potřeby dosolíme. Z listového těsta uděláme malé placičky, které naplníme připravenou náplní, uděláme bochánky a na plechu je pečeme cca 45 minut, při 210 °C.


Beruska64

30. 11. 2009, Recept navštíven: 1887x


Přidat recenzi
Přidat komentář
tepito
Nemělo by se zelí napřed trochu povařit?Nebude moc tvrdé?

tepito 16. 12. 2009, 11:39

Angel 666
Já myslím, že když je zelí nadrobno a peče se to 45 minut, tak by neměl být problém :o).

Angel 666 18. 01. 2010, 07:14

Roxana
Já zelí, ráda nemaje, bych ho asi lehce převařila, aby nebylo tak cítit a nedej bože tvrdší. Připomíná mi to silně kapustové karbanátky, ty zbožňuji.

Roxana 18. 01. 2010, 10:58

Facebook komentáře