Masovo-pórkové tašky
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
240
kalorií
20.0g
cukrů
16.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Na pánvi potřené olejem orestujeme mleté maso dohněda. Osolíme, okořeníme, přidáme kečup a pokrájený pórek a všechno společně smažíme za stálého míchání doměkka. Ochutíme chilli a necháme vychladnout.
Těsto rozdělíme na tři části. Každou rozválíme na obdélník. Středem obdélníku rozprostřeme masovou směs, zabalíme, uložíme na plech a potřeme rozšlehaným vejcem. Posypeme kmínem a vložíme do trouby vyhřáté na 230°C. Upečeme dozlatova (asi 15 minut).
23. 11. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.