Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Mazanec hnětený v pekárně

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 20min 2h 50min
Nutriční hodnoty
2990 kalorií 0.0g cukrů 98.0g tuků 75.0g bílkovin

Příprava

Do pečící nádoby z domácí pekárny nalijeme mléko, rozšlehaná vejce, rozehřátou Heru, špetku soli, citronovou kůru a rozdrobené droždí. Zapneme program na těsto a po zvukovém signálu v půlce programu přisypeme mandle. Asi po 110 minutách je těsto připravené a vykynuté. Vytvarujeme na vále dva bochánky a necháme dokynout. Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C po 15 minutách přikryjeme alobalem a teplotu stáhneme na 150°C a pečeme ještě 25 minut dozlatova.


Přidat na Pinterest
Hloušková

27. 11. 2010, Recept navštíven: 1551x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept na mazanec

15. 12. 2016, 20:19

Přidat komentář

Facebook komentáře