Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Mazanec hnětený v pekárně

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 2h 20min
Celkový čas: 2h 50min , porce

2990 kalorií, 0.0g cukrů, 98.0g tuků, 75.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Do pečící nádoby z domácí pekárny nalijeme mléko, rozšlehaná vejce, rozehřátou Heru, špetku soli, citronovou kůru a rozdrobené droždí. Zapneme program na těsto a po zvukovém signálu v půlce programu přisypeme mandle. Asi po 110 minutách je těsto připravené a vykynuté. Vytvarujeme na vále dva bochánky a necháme dokynout. Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C po 15 minutách přikryjeme alobalem a teplotu stáhneme na 150°C a pečeme ještě 25 minut dozlatova.

Hloušková

27. 11. 2010, Recept navštíven: 1373x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Mazanec hnětený v pekárně

Mazanec hnětený v pekárně

Do pečící nádoby z domácí pekárny nalijeme mléko, rozšlehaná vejce, rozehřátou Heru, špetku soli, citronovo...

Zobrazit všechny podobné recepty k Mazanec hnětený v pekárně Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře