Mazanec hnětený v pekárně
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
2h 20min
Celkový čas
2h 50min
Porce
Nutriční hodnoty
2990
kalorií
0.0g
cukrů
98.0g
tuků
75.0g
bílkovin
Příprava
Do pečící nádoby z domácí pekárny nalijeme mléko, rozšlehaná vejce, rozehřátou Heru, špetku soli, citronovou kůru a rozdrobené droždí. Zapneme program na těsto a po zvukovém signálu v půlce programu přisypeme mandle. Asi po 110 minutách je těsto připravené a vykynuté. Vytvarujeme na vále dva bochánky a necháme dokynout. Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C po 15 minutách přikryjeme alobalem a teplotu stáhneme na 150°C a pečeme ještě 25 minut dozlatova.
Hloušková27. 11. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.