Mexická pánev
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
62844
kalorií
12.0g
cukrů
6942.0g
tuků
162.0g
bílkovin
Příprava
Maso očistíme a nakrájíme na kostky. V kastrolu rozehřejeme olej a maso na něm zprudka osmahneme, přidáme cibuli, necháme lehce zesklovatět a podlijeme vývarem. Dusíme cca 30minut, přidáme na proužky nakrájené paprikové lusky, na plátky nakrájený oloupaný česnek, vložíme nakrájená rajčata, feferonky a dusíme dál za občasného podlévání vývarem doměkka. Fazole scedíme, propláchneme, necháme okapat a přidáme do hrnce. Lžíci solamylu rozmícháme v troše studené vody a vmícháme do směsi. Necháme provařit dochutíme a podáváme.
Tip k receptu
Přílohou může být chléb, rýže nebo i brambory.
20. 11. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.