Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Mexická pánev

Mexická pánev

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
62844 kalorií 12.0g cukrů 6942.0g tuků 162.0g bílkovin

Příprava

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. V kastrolu rozehřejeme olej a maso na něm zprudka osmahneme, přidáme cibuli, necháme lehce zesklovatět a podlijeme vývarem. Dusíme cca 30minut, přidáme na proužky nakrájené paprikové lusky, na plátky nakrájený oloupaný česnek, vložíme nakrájená rajčata, feferonky a dusíme dál za občasného podlévání vývarem doměkka. Fazole scedíme, propláchneme, necháme okapat a přidáme do hrnce. Lžíci solamylu rozmícháme v troše studené vody a vmícháme do směsi. Necháme provařit dochutíme a podáváme.

Bulb Tip k receptu

Přílohou může být chléb, rýže nebo i brambory.


20. 11. 2010, Recept navštíven: 5029x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný dobrý recept na mexický spôsob

17. 01. 2017, 20:11

Přidat komentář

Facebook komentáře