Mleté maso zapečené s květákem
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
35min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
2310
kalorií
0.0g
cukrů
125.0g
tuků
140.0g
bílkovin
Příprava
Květák uvaříme v mírně osolené vodě téměř doměkka a rozebereme na růžičky. Mleté maso smícháme s mlékem, vejcem, osmaženou cibulkou, osolíme, opepříme a smícháme s trochou strouhanky. Zapékací misku vymažeme máslem a dáváme vrstvu mletého masa, vrstvu květáku, vrstvu mletého masa a vrstvu květáku a dáme zapéct. Pečeme při 170 °C, zhruba 20 minut. Když je to skoro hotové, posypeme pokrm strouhankou zbylou a necháme zhruba 5 minut v troubě. Podáváme s brambory.
Beruska6424. 11. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.