Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Musaka

Musaka

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
1364 kalorií 14.0g cukrů 76.0g tuků 87.0g bílkovin

Příprava

Cibulku nakrájíme nadrobno, orestujeme na oleji, poté dáme mleté maso, osolíme, opepříme a necháme dusit asi 15 minut. Do vymazaného pekáče naskládáme vrstvu na plátky nakrájených vařených brambor, podušeného masa, nakrájené zeleniny a poté dáme zase vrstvu brambor. Pečeme zhruba 15 minut, poté pokrm zalijeme vejci rozšlehanými ve smetaně a dopečeme dozlatova.


Beruska64

24. 11. 2009, Recept navštíven: 1821x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
musaka najlepšie chutí so zemiakmi

30. 11. 2016, 19:35

Přidat komentář
Ajaja
Brambory se dají případně nahradit nudlemi (např. vrtulky...) a je to taky moc dobré..., zvláště když se navrch dá trochu sýra - a může nahradit vejce, takže se rozšlehá místo něj ve smetaně. Může se přidat i trochu tatzikového koření...

Ajaja 03. 01. 2010, 11:24

Facebook komentáře