Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Myslivecká polévka

Myslivecká polévka
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 1h 20min
Celkový čas: 1h 50min , porce

750 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 39.0g bílkovin

Příprava

Den předem namočíme čočku do studené vody. Na sádle osmažíme cibuli a nastrouhanou kořenovou zeleninu, přisypeme krupici a zalijeme asi 1 a 1/2 litrem vody. Přidáme vypranou namočenou čočku a vše zavaříme se saturejkou. Přidáme krájené houby a vaříme ještě asi 10 minut (až změkne čočka). Vše dochutíme solí, česnekem a nakonec přidáme krájenou petrželku spolu s polévkovým kořením. Polévka je příjemně zahoustlá s intenzivní vůní po houbách, podáváme s tmavým pečivem.

katka16031

24. 11. 2009, Recept navštíven: 1707x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Myslivecká polévka

Myslivecká polévka

Den předem namočíme čočku do studené vody. Na sádle osmažíme cibuli a nastrouhanou kořenovou zeleninu, přis...

Zobrazit všechny podobné recepty k Myslivecká polévka Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná a chutnám polievka

21. 03. 2016, 20:00

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
spojenie všetkých ingrediencii je vyborné

29. 11. 2016, 20:29

Přidat komentář
Angel 666
Když se použije čočka červená, nemusí se máčet a je za chvíli měkká. S čočkou červenou by to byla rychlá varianta.

Angel 666 25. 11. 2009, 07:07

Facebook komentáře