Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Myslivecké roštěnky

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 2h 0min
Nutriční hodnoty
14938 kalorií 3.0g cukrů 843.0g tuků 1756.0g bílkovin

Příprava

Roštěnou nakrájíme na 4 plátky, které naklepeme, okořeníme směsí staročeského koření (obsahuje i sůl, proto nemusíme samostatně solit) a potřeme olejem. Dáme je na 40 minut do chladničky odpočinout. Poté si rozpálíme olej a roštěnky, které jsme mezitím obalili v mouce, na něm zprudka opečeme z obou stran. Poté přidáme zeleninu a houby (nejlépe čerstvé či zamražené, sušené musíme namočit), podlijeme vývarem (je-li správně slaný, nemusíme dále k dochucení používat sůl), přidáme nové koření, jalovec a bobkový list a dusíme doměkka. Mouka z roštěnek by měla přirozeně zahustit šťávu. Na závěr přidáme smetanu. Podáváme s rýží.


Přidat na Pinterest
Ajaja

30. 11. 2010, Recept navštíven: 2511x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře