Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Nádivka s liškami a estragonem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 40min
Nutriční hodnoty
2224 kalorií 0.0g cukrů 169.0g tuků 63.0g bílkovin

Příprava

Rohlíky nakrájené na kostičky navlhčíme mlékem a odložíme stranou. Na pánvičce si rozškvaříme slaninu nakrájenou na malé kostičky, přidáme lišky, malé necháme celé a větší přepůlíme. Chvilku podusíme, zastříkneme vínem, přidáme špetku sušeného česneku, sekanou petrželku a nasekaný estragon a pánev vypneme. Necháme vychladnout.
Máslo utřeme se žloutky a solí, přidáme vychladlou směs a namočené lehce vymačkané rohlíky. Z bílků ušleháme tuhý sníh a opatrně vmícháme do nádivky. Pekáček si vymastíme máslem, rovnoměrně do něj rozetřeme nádivku a v troubě při 180°C pečeme asi 25 minut, až povrch zezlátne.
Podáváme se zeleninovou přílohou.

Bulb Tip k receptu

Nádivka chutná stejně dobře i studená.


Přidat na Pinterest
Angel 666

26. 07. 2011, Recept navštíven: 2292x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné, chutne jedlo

16. 05. 2016, 09:11

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je vyborný

21. 05. 2016, 19:36

Přidat komentář

Facebook komentáře