Námořnické kotlety
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
20min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
159
kalorií
1.0g
cukrů
1.0g
tuků
7.0g
bílkovin
Příprava
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme osolené a opepřené maso, orestujeme, přidáme na kostičky pokrájený česnek i okurky a zalijeme dle potřeby vodou. Dusíme 10 až 15 minut do změknutí.
Pak přidáme rajský protlak, sterilované žampiony a několik kapek worchesterové omáčky, zahustíme jíškou Knorr, mírně povaříme. Přilijeme šlehačku a dochutíme.
29. 04. 2010
Ingredience
- 2 cibule
- 8 sterilovaných okurek
- 600 g vepřových kotlet bez kostí
- 50 ml olivového oleje
- 5 lžic rajčatového protlaku
- 3 lžíce jíšky Knorr
- 1 lžička Worcesterské (Worcesterové) omáčky
- špetka pepře
- špetka soli
- balení sterilovaných žampionů
- 1 balení šlehačky- lze nahradit kysanou smetanou
- 8 stroužků česneku
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.