Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Námořnické plátky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1392 kalorií 4.0g cukrů 64.0g tuků 26.0g bílkovin

Příprava

Plátky naklepeme a osolíme. Lehce je obalíme v mouce a zprudka opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli, předem namočené pokrájené sušené houby a všechno koření. Podlijeme a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, osmahneme, rozředíme vodou a povaříme. Nakonec procedíme na maso. Podáváme s bramborem nebo s rýží.


Přidat na Pinterest
Jiřulka

09. 02. 2010, Recept navštíven: 1895x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Vera
Tak plátky jsem neměla, použila jsem hovězí zadní, ale upřímně, kdybych do toho nedala půl kostky hovězího bujónu, tak to bylo bez chuti. Posílám fotky svého výtvoru.

Vera 12. 05. 2011, 12:43

Facebook komentáře