Námořnické plátky

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

1392 kalorií
4.0g cukrů
64.0g tuků
26.0g bílkovin


Příprava

Plátky naklepeme a osolíme. Lehce je obalíme v mouce a zprudka opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli, předem namočené pokrájené sušené houby a všechno koření. Podlijeme a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, osmahneme, rozředíme vodou a povaříme. Nakonec procedíme na maso. Podáváme s bramborem nebo s rýží.

přidejte na:
Jiřulka

09. 02. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
recept ako pripraviť dobré hovädzie mäso

28. 07. 2017, 21:02

Přidat komentář
Chybí obrázek
Tak plátky jsem neměla, použila jsem hovězí zadní, ale upřímně, kdybych do toho nedala půl kostky hovězího bujónu, tak to bylo bez chuti. Posílám fotky svého výtvoru.

Vera 12. 05. 2011, 12:43

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.