Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Noky z vepřových jater

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 45min
Nutriční hodnoty
916 kalorií 0.0g cukrů 32.0g tuků 62.0g bílkovin

Příprava

Očištěná játra naškrábeme nožem, smícháme s masem a namočeným rohlíkem, přidáme vejce, sůl, pepř, špetku majoránky a zahustíme strouhankou na mírně tuhou masu. Lžičkou vykrajujeme noky a vaříme v mírně osolené vodě cca 20 až 25 minut.


Přidat na Pinterest
planeta

20. 02. 2014, Recept navštíven: 998x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tyto noky dělám hlavně do masového vývaru.

11. 11. 2014, 08:57

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné

21. 11. 2015, 16:04

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre do polievky

10. 12. 2015, 11:06

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
da sa to použiť

15. 12. 2015, 15:49

Přidat komentář

Facebook komentáře