Obrácený banánový koláč

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

0min
Čas vaření
0min

Celkový čas

0min

Porce


Nutriční hodnoty

2624 kalorií
155.0g cukrů
173.0g tuků
23.0g bílkovin


Příprava

100 g másla rozpustíme na pánvi a přidáme k němu 100 g třtinového cukru. Vytvoříme karamel, který odstavíme a obalíme v něm podélně přepůlené banány.
Pekáč vyložíme pečícím papírem a na spodek naskládáme banány. Zalijeme je zbytkem karamelu z pánve.
Zbylé máslo a cukr vyšleháme do pěny. Poté přidáme vanilkovou esenci a vejce. Hladkou moukou smícháme s kypřícím práškem a přidáme ho do těsta. Nakonec vmícháme kokos a mléko a toto těsto přelijeme přes banány.
Pečeme 35 minut na 180 °C.
Poté, co koláč trochu zchladne, ho překlopíme tak, aby byly banány nahoře a nakrájíme jej.

přidejte na:
sonizna

08. 03. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšané, dobre

hanka 08. 03. 2016, 12:34

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Asi jste se rozhodla ignorovat čas přípravy a vaření receptu

Jana Smidži 08. 03. 2016, 16:13

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý recept jak využít banány
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

heladon 07. 05. 2017, 07:49

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo zaujímavé

palino 18. 06. 2019, 10:57

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept celkom dobrý

Svetlana 02. 07. 2019, 20:09

Přidat komentář