Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Okoun s pečenou zeleninou

Okoun s pečenou zeleninou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
372 kalorií 0.0g cukrů 16.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Brambory pořádně omyjeme a neoloupané ja nakrájíme na kolečka. Naskládáme je spolu s paprikou nakrájenou na proužky na plech vyložený pečícím papírem. Zastříkneme lžící oleje a posypeme rozmarýnem. Osolíme, opepříme.
Pečeme 25 minut na 180 °C.
Rybí filety osolíme, opepříme a opečeme na zbylém oleji. Ke konci smažení přidáme nakrájené olivy, aby se prohřály.
Rybí filety podáváme s pečenou zeleninou, plátky citrónu a posypané bazalkovými listy.

Bulb Tip k receptu

Nejlépe vypadají brambory z červenou slupkou.
Kalorická hodnota na jednu porci: 1620 kJ, 28 g bílkoviny, 28 g sacharidy, 17 g tuk, 5 g vláknina.


sonizna

27. 11. 2015, Recept navštíven: 605x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzerá to byť dobré

27. 11. 2015, 15:43

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
niekedy vyskúšam

03. 12. 2015, 16:02

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

08. 12. 2015, 15:34

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

30. 08. 2016, 14:01

Přidat komentář

Facebook komentáře