Okoun s pečenou zeleninou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

372 kalorií
0.0g cukrů
16.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Brambory pořádně omyjeme a neoloupané ja nakrájíme na kolečka. Naskládáme je spolu s paprikou nakrájenou na proužky na plech vyložený pečícím papírem. Zastříkneme lžící oleje a posypeme rozmarýnem. Osolíme, opepříme.
Pečeme 25 minut na 180 °C.
Rybí filety osolíme, opepříme a opečeme na zbylém oleji. Ke konci smažení přidáme nakrájené olivy, aby se prohřály.
Rybí filety podáváme s pečenou zeleninou, plátky citrónu a posypané bazalkovými listy.

Tip k receptu

Nejlépe vypadají brambory z červenou slupkou.
Kalorická hodnota na jednu porci: 1620 kJ, 28 g bílkoviny, 28 g sacharidy, 17 g tuk, 5 g vláknina.

přidejte na:
sonizna

27. 11. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyzerá to byť dobré

majka 27. 11. 2015, 15:43

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
niekedy vyskúšam

katka16031 03. 12. 2015, 16:02

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

palino 08. 12. 2015, 15:34

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné

Svetlana 30. 08. 2016, 14:01

Přidat komentář