Okoun s pečenou zeleninou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
372
kalorií
0.0g
cukrů
16.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Brambory pořádně omyjeme a neoloupané ja nakrájíme na kolečka. Naskládáme je spolu s paprikou nakrájenou na proužky na plech vyložený pečícím papírem. Zastříkneme lžící oleje a posypeme rozmarýnem. Osolíme, opepříme.
Pečeme 25 minut na 180 °C.
Rybí filety osolíme, opepříme a opečeme na zbylém oleji. Ke konci smažení přidáme nakrájené olivy, aby se prohřály.
Rybí filety podáváme s pečenou zeleninou, plátky citrónu a posypané bazalkovými listy.
Tip k receptu
Nejlépe vypadají brambory z červenou slupkou.
Kalorická hodnota na jednu porci: 1620 kJ, 28 g bílkoviny, 28 g sacharidy, 17 g tuk, 5 g vláknina.
27. 11. 2015
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.