Olomoucké harule
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
10min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1580
kalorií
1.0g
cukrů
29.0g
tuků
41.0g
bílkovin
Příprava
Brambory oloupeme a nastrouháme - 3/4najemno a 1/4nahrubo, česnek oloupeme a prolisujeme, anglickou slaninu nadrobno nasekáme, syrečky nastrouháme. Vodu z brambor slijeme a necháme stát, aby zůstal na misce škrob. Do nastrouhaných brambor přidáme všechny uvedené suroviny a mouku do hustoty těsta tak, aby se z něj daly dělat placičky. Na pánvi roztopíme sádlo a smažíme placičky.
08. 03. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenziinvi312 12. 05. 2016, 19:31
© 2024, Railsformers s.r.o.