Orientální Jehněčina

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

72 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Mäso odblaníme a prešpikujeme plátkami cesnaku. Potom ho osolíme, okoreníme a poprášime škoricou. Necháme chvíľu odležať a potom ho prudko opečieme zo všetkých strán na horúcom oleji.
Mäso preložíme do pekáča, obložíme ho kolieskami cibule, pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme nasekanou pažítkou a podlejeme horúcou vodou.
Dáme piecť do horúcej rúry. Keď je mäso polomäkké, prelejem ho výpekom, pridáme koriander a dopečieme domäkka.

Tip k receptu

Mäso naporcujeme a podávame ešte horúce s opečenymi hriankami a zeleninovým šalátom.

přidejte na:
Jozef

27. 10. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobre je aj so zemiakovou kašou

hanka 30. 01. 2016, 15:11

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
super dobrota z jahňacinky

palino 30. 01. 2017, 11:27

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborná jahňacinka

Svetlana 14. 02. 2018, 21:24

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá jahňacinka

katka16031 24. 09. 2019, 15:02

Přidat komentář