Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Orientální Jehněčina

Orientální Jehněčina

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
72 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Mäso odblaníme a prešpikujeme plátkami cesnaku. Potom ho osolíme, okoreníme a poprášime škoricou. Necháme chvíľu odležať a potom ho prudko opečieme zo všetkých strán na horúcom oleji.
Mäso preložíme do pekáča, obložíme ho kolieskami cibule, pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme nasekanou pažítkou a podlejeme horúcou vodou.
Dáme piecť do horúcej rúry. Keď je mäso polomäkké, prelejem ho výpekom, pridáme koriander a dopečieme domäkka.

Bulb Tip k receptu

Mäso naporcujeme a podávame ešte horúce s opečenymi hriankami a zeleninovým šalátom.


Jozef

27. 10. 2011, Recept navštíven: 1952x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre je aj so zemiakovou kašou

30. 01. 2016, 15:11

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobrota z jahňacinky

30. 01. 2017, 11:27

Přidat komentář

Facebook komentáře