Orientální jehněčina

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

76 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Maso odblaníme a prošpikujeme plátky česneku. Poté ho osolíme, opepříme a poprášíme skořicí. Necháme chvíli odpočívat a pak ho prudce opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji.

Maso přendáme do pekáče, obložíme ho kolečky cibule, pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanou pažitkou a zalijeme horkou vodou.

Maso nakrájíme na plátky a podáváme ještě horké s opečenými topinkami a zeleninovým salátem.

přidejte na:
Jozef

27. 10. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobre je aj so zemiakovou kašou
hanka 30. 01. 2016, 16:11
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
super dobrota z jahňacinky
palino 30. 01. 2017, 12:27
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborná jahňacinka
Svetlana 14. 02. 2018, 22:24
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá jahňacinka
katka16031 24. 09. 2019, 17:02