Orientální jehněčina
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
76
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Maso odblaníme a prošpikujeme plátky česneku. Poté ho osolíme, opepříme a poprášíme skořicí. Necháme chvíli odpočívat a pak ho prudce opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji.
Maso přendáme do pekáče, obložíme ho kolečky cibule, pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanou pažitkou a zalijeme horkou vodou.
Maso nakrájíme na plátky a podáváme ještě horké s opečenými topinkami a zeleninovým salátem.
Jozef27. 10. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.