Orientální Jehněčina
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
72
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Mäso odblaníme a prešpikujeme plátkami cesnaku. Potom ho osolíme, okoreníme a poprášime škoricou. Necháme chvíľu odležať a potom ho prudko opečieme zo všetkých strán na horúcom oleji.
Mäso preložíme do pekáča, obložíme ho kolieskami cibule, pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme nasekanou pažítkou a podlejeme horúcou vodou.
Dáme piecť do horúcej rúry. Keď je mäso polomäkké, prelejem ho výpekom, pridáme koriander a dopečieme domäkka.
Tip k receptu
Mäso naporcujeme a podávame ešte horúce s opečenymi hriankami a zeleninovým šalátom.
Jozef27. 10. 2011
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
hanka 30. 01. 2016, 15:11

palino 30. 01. 2017, 11:27

Svetlana 14. 02. 2018, 21:24

katka16031 24. 09. 2019, 15:02
© 2021, Railsformers, s.r.o.