Orientální Jehněčina

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

72 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Mäso odblaníme a prešpikujeme plátkami cesnaku. Potom ho osolíme, okoreníme a poprášime škoricou. Necháme chvíľu odležať a potom ho prudko opečieme zo všetkých strán na horúcom oleji.
Mäso preložíme do pekáča, obložíme ho kolieskami cibule, pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme nasekanou pažítkou a podlejeme horúcou vodou.
Dáme piecť do horúcej rúry. Keď je mäso polomäkké, prelejem ho výpekom, pridáme koriander a dopečieme domäkka.

Tip k receptu

Mäso naporcujeme a podávame ešte horúce s opečenymi hriankami a zeleninovým šalátom.

přidejte na:
Chybí obrázek

27. 10. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobre je aj so zemiakovou kašou

30. 01. 2016, 15:11

Chybí obrázek
super dobrota z jahňacinky

30. 01. 2017, 11:27

Chybí obrázek
vyborná jahňacinka

14. 02. 2018, 21:24

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.