Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Orientální Jehněčina

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
72 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Mäso odblaníme a prešpikujeme plátkami cesnaku. Potom ho osolíme, okoreníme a poprášime škoricou. Necháme chvíľu odležať a potom ho prudko opečieme zo všetkých strán na horúcom oleji.
Mäso preložíme do pekáča, obložíme ho kolieskami cibule, pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme nasekanou pažítkou a podlejeme horúcou vodou.
Dáme piecť do horúcej rúry. Keď je mäso polomäkké, prelejem ho výpekom, pridáme koriander a dopečieme domäkka.

Bulb Tip k receptu

Mäso naporcujeme a podávame ešte horúce s opečenymi hriankami a zeleninovým šalátom.


Přidat na Pinterest
Jozef

27. 10. 2011, Recept navštíven: 2241x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre je aj so zemiakovou kašou

30. 01. 2016, 15:11

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobrota z jahňacinky

30. 01. 2017, 11:27

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná jahňacinka

14. 02. 2018, 21:24

Přidat komentář

Facebook komentáře