Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Oštěpkové lívance

Oštěpkové lívance
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

1612 kalorií, 0.0g cukrů, 21.0g tuků, 58.0g bílkovin

Příprava

V 100 ml vlažného mlieka rozpustíme droždie, ktoré potom pridáme do misky spolu s múkou, so zvyšným mliekom, s nastrúhaným oštiepkom a s parmazánom.
Pridáme žĺtky, petrželovú vňať, šunku a vyšľahaný sneh z bielkov. Ochutíme soľou, mletým čiernym korenim, vegetou a dobre premiešame.
Na olejom potretej panvici postupne upečieme lievance.

Bulb Tip k receptu

Po upečení ich môžeme ochutiť kyslou smotanou a posypať strúhaným parmazánom.

Jozef

24. 10. 2011, Recept navštíven: 1012x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Oštěpkové lívance

Oštěpkové lívance

V 100 ml vlažného mlieka rozpustíme droždie, ktoré potom pridáme do misky spolu s múkou, so zvyšným mliekom...

Zobrazit všechny podobné recepty k Oštěpkové lívance Link-arrow
Thumb

Smetanový dip s žampiony

Na oleji dozlatova osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme prolisovaný česnek, kmín, očištěné a nadrob...


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

14. 11. 2015, 14:39

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lievance su perfektné, posypané syrom chutia naozaj jedinečne

15. 11. 2016, 11:31

Přidat komentář

Facebook komentáře