Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ostroretka na zelenině a ovoci

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
168 kalorií 36.0g cukrů 2.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Na pánvičce rozehřejeme olej a vložíme všechnu zeleninu, kterou jsme nakrájeli na kostičky. Za občasného míchání prudce osmahneme, přidáme nakrájené ovoce a 5 minut dusíme pod pokličkou.
Ostroretku zbavíme páteře a kůže a nakrájíme na pásky. Pokapeme citronem a vložíme na pánev na zeleninu a ovoce.
Okořeníme, přidáme kečup a vodu a jemně mícháme, tak dlouho než ryba změkne (přibližně 8 minut).

Bulb Tip k receptu

Podáváme s těstovinami nebo rýží.


Přidat na Pinterest
sylver

30. 10. 2010, Recept navštíven: 2210x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře