Ostroretka na zelenině a ovoci
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
168
kalorií
36.0g
cukrů
2.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Na pánvičce rozehřejeme olej a vložíme všechnu zeleninu, kterou jsme nakrájeli na kostičky. Za občasného míchání prudce osmahneme, přidáme nakrájené ovoce a 5 minut dusíme pod pokličkou.
Ostroretku zbavíme páteře a kůže a nakrájíme na pásky. Pokapeme citronem a vložíme na pánev na zeleninu a ovoce.
Okořeníme, přidáme kečup a vodu a jemně mícháme, tak dlouho než ryba změkne (přibližně 8 minut).
Tip k receptu
Podáváme s těstovinami nebo rýží.
sylver30. 10. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.