Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ovesné hromádky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 20min , porce

4630 kalorií, 11.0g cukrů, 225.0g tuků, 83.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Heru rozpustíme a opražíme na ní vločky. Vejce ušleháme s cukrem a přidáme ostatní ingredience, jako poslední přidáme vychladlé ovesné vločky. Děláme lžičkou hromádky na plech s pečícím papírem a pečeme při 100°C. Upečené máčíme v čokoládové polevě.

Hloušková

08. 12. 2010, Recept navštíven: 2720x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ovesné hromádky

Ovesné hromádky

Heru rozpustíme a opražíme na ní vločky. Vejce ušleháme s cukrem a přidáme ostatní ingredience, jako posled...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ovesné hromádky Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Roxana
Opravdu je to pečené? Mně se to nezdá. Dělám podobné cukroví,je zvlástní, podobnost čistě náhodná? No,Káji, zkusím to, to by u nás mohlo frčet!

Roxana 10. 12. 2010, 09:21

Thumb
opravdu je to pečené a je to celkem zdravé mlsání

kajinek 10. 12. 2010, 15:55

Roxana
Ale jó, já to nemyslela, že je to něco podobného, já to nepeču, vejce kdepak, prostě popis je jiný. Je ta podoba, já tam dávám burizony a vzhledem, že tu vloček mám kolik pytlíků jak jsem při úklidu zjistila, mám chuť to zkusit! Vločky miluju ve všech podobách a zdravé jsou. Burizonové hrudky jsou nepečené cukroví. A mňam! :-)))

Roxana 13. 12. 2010, 22:30

Facebook komentáře