Ovesné hromádky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

4630 kalorií
11.0g cukrů
225.0g tuků
83.0g bílkovin


Příprava

Heru rozpustíme a opražíme na ní vločky. Vejce ušleháme s cukrem a přidáme ostatní ingredience, jako poslední přidáme vychladlé ovesné vločky. Děláme lžičkou hromádky na plech s pečícím papírem a pečeme při 100°C. Upečené máčíme v čokoládové polevě.

přidejte na:
Hloušková

08. 12. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom dobré

palino 11. 01. 2019, 19:39

Přidat komentář
Roxana
Opravdu je to pečené? Mně se to nezdá. Dělám podobné cukroví,je zvlástní, podobnost čistě náhodná? No,Káji, zkusím to, to by u nás mohlo frčet!

Roxana 10. 12. 2010, 09:21

Chybějící obrázek
opravdu je to pečené a je to celkem zdravé mlsání

kajinek 10. 12. 2010, 15:55

Roxana
Ale jó, já to nemyslela, že je to něco podobného, já to nepeču, vejce kdepak, prostě popis je jiný. Je ta podoba, já tam dávám burizony a vzhledem, že tu vloček mám kolik pytlíků jak jsem při úklidu zjistila, mám chuť to zkusit! Vločky miluju ve všech podobách a zdravé jsou. Burizonové hrudky jsou nepečené cukroví. A mňam! :-)))

Roxana 13. 12. 2010, 22:30