Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ovesné hromádky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
4630 kalorií 11.0g cukrů 225.0g tuků 83.0g bílkovin

Příprava

Heru rozpustíme a opražíme na ní vločky. Vejce ušleháme s cukrem a přidáme ostatní ingredience, jako poslední přidáme vychladlé ovesné vločky. Děláme lžičkou hromádky na plech s pečícím papírem a pečeme při 100°C. Upečené máčíme v čokoládové polevě.


Přidat na Pinterest
Hloušková

08. 12. 2010, Recept navštíven: 2940x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Roxana
Opravdu je to pečené? Mně se to nezdá. Dělám podobné cukroví,je zvlástní, podobnost čistě náhodná? No,Káji, zkusím to, to by u nás mohlo frčet!

Roxana 10. 12. 2010, 09:21

Thumb
opravdu je to pečené a je to celkem zdravé mlsání

kajinek 10. 12. 2010, 15:55

Roxana
Ale jó, já to nemyslela, že je to něco podobného, já to nepeču, vejce kdepak, prostě popis je jiný. Je ta podoba, já tam dávám burizony a vzhledem, že tu vloček mám kolik pytlíků jak jsem při úklidu zjistila, mám chuť to zkusit! Vločky miluju ve všech podobách a zdravé jsou. Burizonové hrudky jsou nepečené cukroví. A mňam! :-)))

Roxana 13. 12. 2010, 22:30

Facebook komentáře