Ovocný ledový punč
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
0min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
230
kalorií
15.0g
cukrů
1.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Ovoce nejprve důkladně opláchneme. Pomeranče a mandarinky zbavíme kůry. Všechno ovoce pak krájíme na stejné dílky.
V konvici zalijeme čajové sáčky vroucí vodou, přidáme koření, šťávu z citronu a cukr. Necháme louhovat 10 minut, poté odstraníme sáčky i koření. Necháme vychladnout.
Studený čaj smícháme s kompotovanými třešněmi i se šťávou a nakrájeným ovocem. Pokud nebudete podávat nápoj dětem, můžete přidat i špetku pravého punče nebo rumu.
Podáváme ozdobené plátkem citronu a čerstvé máty.
05. 01. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.