Parmezánový quiche s rajčaty
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
35min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
740
kalorií
9.0g
cukrů
53.0g
tuků
48.0g
bílkovin
Příprava
Křehké těsto rozprostřeme do koláčové formy, dno propícháme vidličkou a pečeme 10 minut na 200 °C.
Mezitím smícháme smetanu, vejce, strouhaný parmezán a podle chuti sůl a pepř. Tuto směs nalijeme na předpečený korpus a pečeme dalších 25 minut. Směs by měla zatuhnout.
Mezitím si nakrájíme rajčata na plátky, ořechové pesto smícháme se dvěma lžícemi olivového oleje.
Koláč ozdobíme rajčaty, pokapeme ořechovým pestem a ozdobíme bazalkou.
Tip k receptu
Pokud máme možnost, použijeme co nejvíce druhů rajčat – žlutá, červená, cherry...
sonizna19. 02. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.