Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pečený bok aneb krkovička plněná kyselým zelím

Pečený bok aneb krkovička plněná kyselým zelím
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 30min , porce

5205 kalorií, 0.0g cukrů, 55.0g tuků, 215.0g bílkovin

Příprava

Bôčik umyjeme, osušíme a cez prostriedok rozrežeme tak aby vzniklo vrecko, ktoré naplníme pripravenou plnkou. Otvor zašijeme hrubou niťou alebo upevníme ihlicami tak , aby plnka počas pečenia nevytiekla. Mäso osolíme, okoreníme posypeme rascou, podlejeme horúcou vodou a prikryté pečieme do mäkka. Počas pečenia obraciame a podlievame výpekom. Potom mäso odkryjeme a upečieme do červena. PLNKA:Cibuľu opražíme na oleji pridáme kapustu, korenie, pretlačený cesnak a dusíme do mäkka.

Jozef

21. 06. 2010, Recept navštíven: 3109x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pečený bok aneb krkovička plněná kyselým zelím

Pečený bok aneb krkovička plněná kyselým zelím

Bôčik umyjeme, osušíme a cez prostriedok rozrežeme tak aby vzniklo vrecko, ktoré naplníme pripravenou plnko...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pečený bok aneb krkovička plněná kyselým zelím Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne jedlo

23. 09. 2016, 19:09

Přidat komentář

Facebook komentáře