Pečený bok aneb krkovička plněná kyselým zelím
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
5205
kalorií
0.0g
cukrů
55.0g
tuků
215.0g
bílkovin
Příprava
Bôčik umyjeme, osušíme a cez prostriedok rozrežeme tak aby vzniklo vrecko, ktoré naplníme pripravenou plnkou. Otvor zašijeme hrubou niťou alebo upevníme ihlicami tak , aby plnka počas pečenia nevytiekla. Mäso osolíme, okoreníme posypeme rascou, podlejeme horúcou vodou a prikryté pečieme do mäkka. Počas pečenia obraciame a podlievame výpekom. Potom mäso odkryjeme a upečieme do červena. PLNKA:Cibuľu opražíme na oleji pridáme kapustu, korenie, pretlačený cesnak a dusíme do mäkka.
Jozef21. 06. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.