Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pečený bok aneb krkovička plněná kyselým zelím

Pečený bok aneb krkovička plněná kyselým zelím

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
5205 kalorií 0.0g cukrů 55.0g tuků 215.0g bílkovin

Příprava

Bôčik umyjeme, osušíme a cez prostriedok rozrežeme tak aby vzniklo vrecko, ktoré naplníme pripravenou plnkou. Otvor zašijeme hrubou niťou alebo upevníme ihlicami tak , aby plnka počas pečenia nevytiekla. Mäso osolíme, okoreníme posypeme rascou, podlejeme horúcou vodou a prikryté pečieme do mäkka. Počas pečenia obraciame a podlievame výpekom. Potom mäso odkryjeme a upečieme do červena. PLNKA:Cibuľu opražíme na oleji pridáme kapustu, korenie, pretlačený cesnak a dusíme do mäkka.


Jozef

21. 06. 2010, Recept navštíven: 3214x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne jedlo

23. 09. 2016, 19:09

Přidat komentář

Facebook komentáře