Chybějící obrázek

Pečený bok aneb krkovička plněná kyselým zelím

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

5205 kalorií
0.0g cukrů
55.0g tuků
215.0g bílkovin


Příprava

Bôčik umyjeme, osušíme a cez prostriedok rozrežeme tak aby vzniklo vrecko, ktoré naplníme pripravenou plnkou. Otvor zašijeme hrubou niťou alebo upevníme ihlicami tak , aby plnka počas pečenia nevytiekla. Mäso osolíme, okoreníme posypeme rascou, podlejeme horúcou vodou a prikryté pečieme do mäkka. Počas pečenia obraciame a podlievame výpekom. Potom mäso odkryjeme a upečieme do červena. PLNKA:Cibuľu opražíme na oleji pridáme kapustu, korenie, pretlačený cesnak a dusíme do mäkka.

přidejte na:
Jozef

21. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborne jedlo

majka 23. 09. 2016, 19:09

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept nevyžaduje dlhú prípravu,mäso je šťavnaté

dušanka 28. 05. 2017, 20:31

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi chutný recept

palino 28. 08. 2017, 19:52

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané s krkovičkou, veľmi chutný recept

hanka 06. 10. 2018, 20:24

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané, vyborné jedlo

Svetlana 04. 11. 2019, 11:44

Přidat komentář