Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pečený kapr s křenovou šlehačkou

Pečený kapr s křenovou šlehačkou

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 40min
Nutriční hodnoty
628 kalorií 3.0g cukrů 1.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Kapra očistíme, nakrájíme na jednotlivé porce, které osolíme, pokapeme citrónem a olejem. Pak je opečeme na grilu. Ušleháme smetanu a do ní zamícháme sůl, cukr a strouhaný křen. Kapra podáváme nejlépe s opečenými brambory a na každou porci dáme křenovou šlehačku.


Ajaja

21. 01. 2010, Recept navštíven: 1499x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chrenová omáčka a kapor su vyborné

10. 01. 2017, 20:56

Přidat komentář

Facebook komentáře