Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pečený květák se smetanou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
30 kalorií 28.0g cukrů 0.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Na růžičky rozebraný květák přelijeme vařící smetanou s tukem a kořením a necháme péci v troubě do měkka. Může péct i v alobalu.


Přidat na Pinterest
Kateřina Růžičková

23. 07. 2013, Recept navštíven: 1204x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dobrý recept s květákem

03. 01. 2015, 09:32

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný a dobrý recept

22. 12. 2015, 13:36

Přidat komentář

Facebook komentáře