Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pečený květák se smetanou

Pečený květák se smetanou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
30 kalorií 28.0g cukrů 0.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Na růžičky rozebraný květák přelijeme vařící smetanou s tukem a kořením a necháme péci v troubě do měkka. Může péct i v alobalu.


Kateřina Růžičková

23. 07. 2013, Recept navštíven: 1141x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dobrý recept s květákem

03. 01. 2015, 09:32

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný a dobrý recept

22. 12. 2015, 13:36

Přidat komentář

Facebook komentáře