Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pečený květák se smetanou

Pečený květák se smetanou
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

30 kalorií, 28.0g cukrů, 0.0g tuků, 2.0g bílkovin

Příprava

Na růžičky rozebraný květák přelijeme vařící smetanou s tukem a kořením a necháme péci v troubě do měkka. Může péct i v alobalu.

Kateřina Růžičková

23. 07. 2013, Recept navštíven: 1010x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zapečený květák se sýrovou drobenkou

Zapečený květák se sýrovou drobenkou

Troubu rozehřejeme na 200°C. Květák rozdělíme na malé růžičky, opereme je ve studené vodě a přesuneme do ka...

Pečený květák se smetanou

Pečený květák se smetanou

Na růžičky rozebraný květák přelijeme vařící smetanou s tukem a kořením a necháme péci v troubě do měkka. M...

Zapečený květák s mletým masem

Zapečený květák s mletým masem

Květák uvaříme a rozebereme na růžičky. Dáme ho do zapékací mísy. Maso osolíme, opepříme, smícháme s vajíčk...

Zapečený květák

Zapečený květák

Květák rozebereme na růžičky a připravíme ho do poloměkka na páře. Pórek a cibuli nakrájíme na kolečka a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pečený květák se smetanou Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dobrý recept s květákem

03. 01. 2015, 09:32

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný a dobrý recept

22. 12. 2015, 13:36

Přidat komentář

Facebook komentáře