Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pečený zajíc na cibuli a česneku

Pečený zajíc na cibuli a česneku

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 2h 0min
Nutriční hodnoty
164 kalorií 1.0g cukrů 1.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Důkladně očištěného zajíce, odblaníme a naporcujeme. Osolíme a opepříme dle chuti. Máslo vložíme do zapékací mísy, přidáme nakrájenou cibuli a nakrájené stroužky česneku na kolečka. Vložíme kousky zajíce a vše posypeme grilovacím kořením. Podlijeme bujónem, přikryjeme víkem a pečeme 90 minut v předehřáté troubě na 180°C. Během pečení co 20 minut maso podléváme a otáčíme.


Milena

01. 06. 2009, Recept navštíven: 7041x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvelý recept, velmi chutne

25. 04. 2016, 10:30

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to chutnýrecept

01. 05. 2016, 17:51

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý klasický recept na prípravu zajaca

08. 05. 2016, 18:34

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
perfektný pečený zajac

21. 02. 2017, 20:32

Přidat komentář
palino
chutná príprava zajaca

palino 15. 08. 2016, 20:39

Facebook komentáře