Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pečínka na medu

Pečínka na medu

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 2h 0min
Nutriční hodnoty
2838 kalorií 49.0g cukrů 260.0g tuků 131.0g bílkovin

Příprava

Rozmícháme med s olivovým olejem a potřeme jím maso. Na talíři smícháme šalvěj, kmín, grilovací koření a maso v něm obalíme. Dáme na pekáč a podlijeme trochou vody. Troubu předehřejeme na 180°C a pečeme 50 minut. Teplotu stáhneme na 160°C a pečeme ještě dalších 50 minut do změknutí. V kastrolu připravíme omáčku. Rozehřejeme máslo, přidáme víno, mouku rozkvedlanou ve vývaru a povaříme asi 15 minut. Uvařené brambory nakrájíme na čtvrtky, přidáme k masu a zalejeme omáčkou.


Hloušková

08. 06. 2011, Recept navštíven: 1527x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře