Pečínka na medu
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
2h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
2838
kalorií
49.0g
cukrů
260.0g
tuků
131.0g
bílkovin
Příprava
Rozmícháme med s olivovým olejem a potřeme jím maso. Na talíři smícháme šalvěj, kmín, grilovací koření a maso v něm obalíme. Dáme na pekáč a podlijeme trochou vody. Troubu předehřejeme na 180°C a pečeme 50 minut. Teplotu stáhneme na 160°C a pečeme ještě dalších 50 minut do změknutí. V kastrolu připravíme omáčku. Rozehřejeme máslo, přidáme víno, mouku rozkvedlanou ve vývaru a povaříme asi 15 minut. Uvařené brambory nakrájíme na čtvrtky, přidáme k masu a zalejeme omáčkou.
Hloušková09. 06. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.