Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Perník s medovinovým krémem

Obtížnost Čas přípravy
1h 10min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 55min
Nutriční hodnoty
5160 kalorií 40.0g cukrů 342.0g tuků 82.0g bílkovin

Příprava

Těsto:
Mouku prosejeme s kypřícím práškem a kakaem.
Přidáme vejce, cukr, rozpuštěný tuk, med, kefír a vše promícháme.
Do vymazaného a hrubou moukou vysypaného pekáčku s vyšším okrajem rozetřeme těsto.
Pečeme při 160 °C přibližně 45 minut.
Po upečení necháme perník úplně vychladnout.
Krém :
Heru nakrájíme na kousky a vyšleháme s kondenzovaným mlékem na krém.
Ten dochutíme medovinou a rozetřeme ho na perník. Na závěr celý perník posypeme nastrouhanými ořechy a necháme v lednici ztuhnout.


Přidat na Pinterest
planeta

20. 05. 2014, Recept navštíven: 2414x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Perník mají rádi naše děti

11. 10. 2014, 15:36

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný perník

13. 11. 2015, 20:03

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý perník

17. 01. 2016, 13:37

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
perník je vyborný

31. 08. 2016, 20:16

Přidat komentář

Facebook komentáře