Perník s medovinovým krémem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 10min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 55min

Porce


Nutriční hodnoty

5160 kalorií
40.0g cukrů
342.0g tuků
82.0g bílkovin


Příprava

Těsto:
Mouku prosejeme s kypřícím práškem a kakaem.
Přidáme vejce, cukr, rozpuštěný tuk, med, kefír a vše promícháme.
Do vymazaného a hrubou moukou vysypaného pekáčku s vyšším okrajem rozetřeme těsto.
Pečeme při 160 °C přibližně 45 minut.
Po upečení necháme perník úplně vychladnout.
Krém :
Heru nakrájíme na kousky a vyšleháme s kondenzovaným mlékem na krém.
Ten dochutíme medovinou a rozetřeme ho na perník. Na závěr celý perník posypeme nastrouhanými ořechy a necháme v lednici ztuhnout.

přidejte na:
planeta

20. 05. 2014

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Perník mají rádi naše děti

heladon 11. 10. 2014, 15:36

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborný perník

majka 13. 11. 2015, 20:03

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý perník

katka16031 17. 01. 2016, 13:37

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
perník je vyborný

dušanka 31. 08. 2016, 20:16

Přidat komentář