Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Perníkový koláč s čokoládovou polevou

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 45min , porce

3312 kalorií, 0.0g cukrů, 161.0g tuků, 55.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Troubu rozehřejeme na 180°C a vymažeme formu. Mouku prosejeme s cukrem, kakaem a práškem do perníku a promícháme. Ve druhé misce si ušleháme vejce s olejem, mlékem, medem a marmeládou. Pak vše smícháme dohromady a vytvoříme tekuté těsto. Pokud je těsto husté, zředíme mlékem. Nalijeme do formy a pečeme 35 minut. Po této době, zkusíme píchnou do nejhrubšího místa párátkem a jestli je suché, je perník hotov. Necháme jej vychladnout a z čokolády a 2 lžic másla vytvoříme polevu, kterou naneseme na vychladlý perník.

Bulb Tip k receptu

Můžeme dozdobit kokosovými srdíčky podle vánočních formiček.
Pokud nemáte doma prášek do perníku, můžete jej nahradit normálním kypřícím práškem, který smícháte s 0,5 lžičky perníkového koření.

Vera

19. 05. 2011, Recept navštíven: 8353x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Perníkový koláč s čokoládovou polevou

Perníkový koláč s čokoládovou polevou

Troubu rozehřejeme na 180°C a vymažeme formu. Mouku prosejeme s cukrem, kakaem a práškem do perníku a promí...

Zobrazit všechny podobné recepty k Perníkový koláč s čokoládovou polevou Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
Výborné, mléka jsem potřebovala více a pro jistotu jsem přidala ještě i perníkové koření. Moc dobré

Edita 07. 06. 2011, 14:37

Sonia005
Vypadá to jako nadýchaná peřinka, zítra do něj jdu. Tak přidám foto....vypadá opravdu lákavě.....jakým způsobem jsi dělala to se srdíčky???

Sonia005 16. 07. 2011, 19:38

Facebook komentáře