Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pivní chleba se salámem

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 30min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 2h 30min , porce

1803 kalorií, 6.0g cukrů, 10.0g tuků, 51.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Do pekárny dáme tekuté ingredience, pak sypké. Šunkový salám přidáváme až po zvukovém signálu. Zapneme pekárnu na základní program a pečeme.

Hloušková

04. 12. 2010, Recept navštíven: 2214x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bramborovo - pivní chléb

Bramborovo - pivní chléb

Najprv si pripravíme kvások z droždia, vlažnej vody a trocha múky, potom ho vlejeme do múky, pridáme postrú...

Pivní chleba se salámem

Pivní chleba se salámem

Do pekárny dáme tekuté ingredience, pak sypké. Šunkový salám přidáváme až po zvukovém signálu. Zapneme peká...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pivní chleba se salámem Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Angel 666
Těsto jsem sice nechala zadělat a vykynout v pekárně, ale pak jsem ho přendala dokynout do ošatky a upekla v troubě. Nemám ráda ty hranaté chleby z dírou po háku, raději si ho vždy upeču sama v troubě. Do těsta jsem dala půl dávky salámu Vysočina a půl dávky debrecínky. Navíc jsem přidala hrst smažené cibulky. Je to moc dobrý chleba, váborná příloha k zeleninovým salátům. Přidávám fotečky, jak chléb vypadá, když je pečený v troubě :o).

Angel 666 10. 08. 2011, 20:13

Facebook komentáře