Pivní špačci
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
2h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
2892
kalorií
16.0g
cukrů
225.0g
tuků
166.0g
bílkovin
Příprava
Dno pekáče pokryjeme pokrájenou cibulí a celými stroužky česneku. Plátky krkovice osolíme, na každý vložíme plátek slaniny a naskládáme do pekáče na cibuli. Vše podlijeme pivem, pokmínujeme. Nejdříve při nižší teplotě dusíme a nakonec dopečeme. Pečené špačky vyjmeme, výpek s cibulí vysmahneme na tuk tak, aby vše získalo červenohnědou barvu. Potom zalijeme trochou vody a povaříme. Vypečenou šťávu můžeme zahustit strouhankou.
veka01. 06. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.