Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pivní špačci

Pivní špačci
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 2h 0min
Celkový čas: 2h 20min , porce

2892 kalorií, 16.0g cukrů, 225.0g tuků, 166.0g bílkovin

Příprava

Dno pekáče pokryjeme pokrájenou cibulí a celými stroužky česneku. Plátky krkovice osolíme, na každý vložíme plátek slaniny a naskládáme do pekáče na cibuli. Vše podlijeme pivem, pokmínujeme. Nejdříve při nižší teplotě dusíme a nakonec dopečeme. Pečené špačky vyjmeme, výpek s cibulí vysmahneme na tuk tak, aby vše získalo červenohnědou barvu. Potom zalijeme trochou vody a povaříme. Vypečenou šťávu můžeme zahustit strouhankou.

veka

01. 06. 2010, Recept navštíven: 3575x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pivní špačci

Pivní špačci

Dno pekáče pokryjeme pokrájenou cibulí a celými stroužky česneku. Plátky krkovice osolíme, na každý vložíme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pivní špačci Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře