Platýs na česneku

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

744 kalorií
12.0g cukrů
65.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Na oleji orestujeme nadrobno posekanú cibuľu a prelisovaný cesnak. Pridáme pokrájané, umyté, ošúpané rajčiaky a 15 minut dusíme. Na masle prudko opečieme filety platesa, osolíme a okoreníme. Rajčiaky podlejeme troškou vody, vložíme opečené platesy a 10 minut pozvoľna dusíme, kým sa tekutina neodparí.

Tip k receptu

Platesy rozdelíme na taniere, ozdobíme šalátom a citrónom. Podávame s varenými zemiakmi.

přidejte na:
Chybí obrázek

18. 11. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Jelikož miluju ryby,zvlášť mořské,vyzkoušel jsem i tento recept.Bylo to vynikající-všichni si pochvalovali.

Petr Kaizr 05. 12. 2012, 16:55

Chybí obrázek
musim vyskušať

11. 11. 2015, 10:42

Chybí obrázek
vynikajuca príprava, chutné

12. 12. 2016, 11:15

Chybí obrázek
vyborné pochutnanie

10. 09. 2019, 20:11

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.