Platýs na česneku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

744 kalorií
12.0g cukrů
65.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Na oleji orestujeme nadrobno posekanú cibuľu a prelisovaný cesnak. Pridáme pokrájané, umyté, ošúpané rajčiaky a 15 minut dusíme. Na masle prudko opečieme filety platesa, osolíme a okoreníme. Rajčiaky podlejeme troškou vody, vložíme opečené platesy a 10 minut pozvoľna dusíme, kým sa tekutina neodparí.

Tip k receptu

Platesy rozdelíme na taniere, ozdobíme šalátom a citrónom. Podávame s varenými zemiakmi.

přidejte na:
Jozef

18. 11. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Jelikož miluju ryby,zvlášť mořské,vyzkoušel jsem i tento recept.Bylo to vynikající-všichni si pochvalovali.
Petr Kaizr 05. 12. 2012, 17:55
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
musim vyskušať
majka 11. 11. 2015, 11:42
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vynikajuca príprava, chutné
katka16031 12. 12. 2016, 12:15
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborné pochutnanie
Svetlana 10. 09. 2019, 22:11