Platýs na česneku
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
744
kalorií
12.0g
cukrů
65.0g
tuků
8.0g
bílkovin
Příprava
Na oleji orestujeme nadrobno posekanú cibuľu a prelisovaný cesnak. Pridáme pokrájané, umyté, ošúpané rajčiaky a 15 minut dusíme. Na masle prudko opečieme filety platesa, osolíme a okoreníme. Rajčiaky podlejeme troškou vody, vložíme opečené platesy a 10 minut pozvoľna dusíme, kým sa tekutina neodparí.
Tip k receptu
Platesy rozdelíme na taniere, ozdobíme šalátom a citrónom. Podávame s varenými zemiakmi.
Jozef18. 11. 2011
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.