Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Plec se žampióny a okurkou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 15min 1h 30min
Nutriční hodnoty
1656 kalorií 0.0g cukrů 30.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na kostky a orestujeme na oleji do mírného zhnědnutí. Poté podlijeme vodou, přidáme sůl, bobkový list a nové koření. Za občasného zamíchání a podlévání dusíme do změknutí masa. Žampióny oloupeme a s okurkami nakrájíme na menší kousky, nebo plátky. Jakmile je maso měkké, tak k němu přidáme žampióny, okurky, bujón a dusíme 10 - 15 minut. V mléce rozmícháme hladkou mouku a omáčku zahustíme. Za stálého míchání jí povaříme a vmícháme smetanu, necháme přejít varem a odstavíme.

Plec se žampióny a okurkou podáváme s houskovým knedlíkem.


Přidat na Pinterest
JanaB

23. 04. 2012, Recept navštíven: 1678x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne, omačka vyborná

21. 03. 2016, 19:57

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne jedlo

20. 12. 2016, 20:42

Přidat komentář

Facebook komentáře