Plec se žampióny a okurkou
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 15min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1656
kalorií
0.0g
cukrů
30.0g
tuků
10.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na kostky a orestujeme na oleji do mírného zhnědnutí. Poté podlijeme vodou, přidáme sůl, bobkový list a nové koření. Za občasného zamíchání a podlévání dusíme do změknutí masa. Žampióny oloupeme a s okurkami nakrájíme na menší kousky, nebo plátky. Jakmile je maso měkké, tak k němu přidáme žampióny, okurky, bujón a dusíme 10 - 15 minut. V mléce rozmícháme hladkou mouku a omáčku zahustíme. Za stálého míchání jí povaříme a vmícháme smetanu, necháme přejít varem a odstavíme.
Plec se žampióny a okurkou podáváme s houskovým knedlíkem.
JanaB23. 04. 2012
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.