Plec se žampióny a okurkou

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 15min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

1656 kalorií
0.0g cukrů
30.0g tuků
10.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na kostky a orestujeme na oleji do mírného zhnědnutí. Poté podlijeme vodou, přidáme sůl, bobkový list a nové koření. Za občasného zamíchání a podlévání dusíme do změknutí masa. Žampióny oloupeme a s okurkami nakrájíme na menší kousky, nebo plátky. Jakmile je maso měkké, tak k němu přidáme žampióny, okurky, bujón a dusíme 10 - 15 minut. V mléce rozmícháme hladkou mouku a omáčku zahustíme. Za stálého míchání jí povaříme a vmícháme smetanu, necháme přejít varem a odstavíme.

Plec se žampióny a okurkou podáváme s houskovým knedlíkem.

přidejte na:
JanaB

23. 04. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chutne, omačka vyborná

21. 03. 2016, 19:57

Chybí obrázek
vyborne jedlo

20. 12. 2016, 20:42

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.