Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Plněný celer

Plněný celer

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1944 kalorií 1.0g cukrů 115.0g tuků 127.0g bílkovin

Příprava

Celer omyjeme a oloupeme, poté ho dáme do vroucí osolené vody a uvaříme ho do poloměkka. Když je celer poloměkký, vyjmeme ho, necháme vychladnout a poté vydlabeme vnitřek. Maso nakrájíme na kostičky a umeleme na mlýnku na maso. Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme, v hrnci rozpustíme tuk a orestujeme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Když je cibule orestovaná, přidáme mleté maso, opepříme, osolíme a podusíme. Rohlíky namočíme do mléka a necháme je nasáknout. Když je maso podušené, dáme ho do misky a necháme vychladnout, poté k němu přidáme namočené rohlíky v mléce, ze kterých jemně vymačkáme přebytečné mléko, přidáme vejce a promícháme. Poté touto směsí plníme vydlabané celery, které následně naskládáme do zapékací misky, kterou jsme vymazali tukem, podlijeme troškou vody a podusíme v troubě, aby byl celer měkký.


Beruska64

12. 02. 2010, Recept navštíven: 1503x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám podobně, jen místo soli dávám špetku Vegety bez glutamátu a chilli.
Přidané ingredience: špetka chilli a Vegety bez glutamátu

06. 03. 2013, 22:54

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na plnený zeler vyskúšaný, celkom dobrý

07. 01. 2017, 14:55

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
plnený zeler je chuťovo vyborný

04. 02. 2017, 20:28

Přidat komentář

Facebook komentáře