Plněný hermelín
Obtížnost
Čas přípravy
1dní 0h 10min
Čas vaření
0min
Celkový čas
1dní 0h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
452
kalorií
1.0g
cukrů
39.0g
tuků
9.0g
bílkovin
Příprava
Hermelíny podélně rozpůlíme a vydlabeme vnitřky. Vydlabaný sýr utřeme s prolisovaným česnekem, ořechy a se změklým máslem.
Vzniklou hmotu naplníme Hermelíny, spojíme a zabalíme do alobalu. Necháme v lednici den nebo dva dny uležet. Před podáváním nasekáme bylinky a smícháme s olivovým olejem, lisovaným česnekem a solí. Směsí Hermelín potřeme a podáváme.
20. 11. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.