Polévka s krevetami nebo garnáty
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
25min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
792
kalorií
0.0g
cukrů
32.0g
tuků
42.0g
bílkovin
Příprava
Mléko a rýži přivedeme do varu. Přikryjeme pokličkou a vaříme 20 minut na mírném plameni. Přidáme zeleninový bujón, citrónovou šťávu, sůl a pepř dle chuti. Vaříme dalších 5 minut. Mezitím na rozehřátém oleji osmažíme krevety nebo garnáty a přidáme sojovou omáčku. Servírujeme tak, že do polévky přidáme osmažené krevety nebo garnáty a ozdobíme nakrájenou pažitkou.
Tip k receptu
Do polévky můžeme přidat 3 lžíce kysané smetany.
Milena19. 05. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.