Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Polévka z telecích plic

Polévka z telecích plic

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 55min
Nutriční hodnoty
144 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Umyté teľacie pľucka dáme variť do studenej vody, pridáme očistenú koreňovú zeleninu, mleté čierne korenie, bobkový list, citrónovú kôru a soľ. Uvarené pľucka a zeleninu vyberieme a pokrájame na rezance alebo zomelieme. Z múky a mlieka pripravíme zátrepku, ktorú za stáleho miešania prilejeme cez sito do vriaceho vývaru. Po uvarení pridáme pokrájané alebo zomlete pľúcka so zeleninou a podľa chuti okyslíme octom alebo citrónovou šťavou.

Bulb Tip k receptu

Do hotovej polievky môžeme pridať pokrájanú zelenú petržlenovú vňať.


Jozef

04. 10. 2010, Recept navštíven: 1416x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite treba vyskúšať

04. 09. 2016, 19:41

Přidat komentář

Facebook komentáře