Polévka z telecího masa

Polévka z telecího masa

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
2h 10min

Celkový čas

2h 40min

Porce


Nutriční hodnoty

288 kalorií
2.0g cukrů
18.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Maso i s kostí uvaříme doměkka v osolené vodě. Vývar procedíme, přidáme na nudličky nakrájenou zeleninu, zahustíme světlou máslovou jíškou a povaříme, dokud není zelenina měkká. Do hotové vařící polévky vešleháme žloutek dobře rozmíchaný ve smetaně nebo v mléce. Okořeníme muškátovým květem a nasekanou petrželkou. Maso obereme z kostí, drobně nakrájíme a přidáme do polévky.

přidejte na:
Jiřulka

12. 01. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.