Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Polévka z telecího masa

Polévka z telecího masa

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 10min 2h 40min
Nutriční hodnoty
288 kalorií 2.0g cukrů 18.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Maso i s kostí uvaříme doměkka v osolené vodě. Vývar procedíme, přidáme na nudličky nakrájenou zeleninu, zahustíme světlou máslovou jíškou a povaříme, dokud není zelenina měkká. Do hotové vařící polévky vešleháme žloutek dobře rozmíchaný ve smetaně nebo v mléce. Okořeníme muškátovým květem a nasekanou petrželkou. Maso obereme z kostí, drobně nakrájíme a přidáme do polévky.


Jiřulka

12. 01. 2010, Recept navštíven: 1772x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře