Polévka z telecího masa
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
2h 10min
Celkový čas
2h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
288
kalorií
2.0g
cukrů
18.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Maso i s kostí uvaříme doměkka v osolené vodě. Vývar procedíme, přidáme na nudličky nakrájenou zeleninu, zahustíme světlou máslovou jíškou a povaříme, dokud není zelenina měkká. Do hotové vařící polévky vešleháme žloutek dobře rozmíchaný ve smetaně nebo v mléce. Okořeníme muškátovým květem a nasekanou petrželkou. Maso obereme z kostí, drobně nakrájíme a přidáme do polévky.
Jiřulka12. 01. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.