Protivínský zubáč na suchohřibech
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
1014
kalorií
4.0g
cukrů
112.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Vypitvanú a osolenú rybu udusíme na masle.
Z hub, vajec, masla a zo soli pripravíme praženicu.
Z rajčiakov skrojíme vrchnú časť, vydlabeme ich, naplníme praženicou, prikryjeme skrojenými vŕškami a poukladáme na misu okolo ryby.
Zvyškom praženice naplníme rybu a všetko polejeme majonézou a posypeme zeleným petržlenom.
Tip k receptu
Ako prílohu podávame biely chlieb.
Jozef17. 09. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziAjaja 01. 12. 2012, 13:54
© 2024, Railsformers s.r.o.