Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Protivínský zubáč na suchohřibech

Protivínský zubáč na suchohřibech

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
1014 kalorií 4.0g cukrů 112.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Vypitvanú a osolenú rybu udusíme na masle.
Z hub, vajec, masla a zo soli pripravíme praženicu.
Z rajčiakov skrojíme vrchnú časť, vydlabeme ich, naplníme praženicou, prikryjeme skrojenými vŕškami a poukladáme na misu okolo ryby.

Zvyškom praženice naplníme rybu a všetko polejeme majonézou a posypeme zeleným petržlenom.

Bulb Tip k receptu

Ako prílohu podávame biely chlieb.


Jozef

17. 09. 2010, Recept navštíven: 1545x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Nejprve mě zarazila ta míchaná vejce, zdála se mi k tomu trochu "těžká", ale výsledek mě mile překvapil.

01. 12. 2012, 12:54

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ozaj chutne

14. 10. 2016, 19:40

Přidat komentář

Facebook komentáře