Chybějící obrázek

Protivínský zubáč na suchohřibech

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

1014 kalorií
4.0g cukrů
112.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Vypitvanú a osolenú rybu udusíme na masle.
Z hub, vajec, masla a zo soli pripravíme praženicu.
Z rajčiakov skrojíme vrchnú časť, vydlabeme ich, naplníme praženicou, prikryjeme skrojenými vŕškami a poukladáme na misu okolo ryby.

Zvyškom praženice naplníme rybu a všetko polejeme majonézou a posypeme zeleným petržlenom.

Tip k receptu

Ako prílohu podávame biely chlieb.

přidejte na:
Jozef

17. 09. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Ajaja
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Nejprve mě zarazila ta míchaná vejce, zdála se mi k tomu trochu "těžká", ale výsledek mě mile překvapil.

Ajaja 01. 12. 2012, 12:54

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
ozaj chutne

palino 14. 10. 2016, 19:40

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutne pripravený zubáč

majka 18. 10. 2019, 10:47

Přidat komentář