Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pštrosí vejce s mletým masem

Pštrosí vejce s mletým masem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 30min
Nutriční hodnoty
3788 kalorií 7.0g cukrů 196.0g tuků 234.0g bílkovin

Příprava

Mleté maso promícháme s vejci, sýrem, moukou a kořením. Oloupaná vařená vejce obalíme masovou směsí, potom je obalíme ve strouhance a zvolna smažíme v hlubší pánvi na rozpáleném oleji ze všech stran. Usmažené rozkrojíme a podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.


Lucka1004

23. 04. 2010, Recept navštíven: 2252x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Osvědčená klasika. Připravuji ji již roky.
Přidané ingredience: špetka chilli

19. 02. 2013, 20:04

Přidat komentář

Facebook komentáře